RAPID-CREDIT-
CONFIDENT.ro

VREI UN CREDIT ? VENIM NOI LA TINE !

CU NOI, ESTI SIGUR CA AI UN SPRIJIN !


0724.226.398
0769.868.886
0722.276.390
0724.586.624
 

 CREDITE  PERS  FIZICE

CREDITE   PERS  JURIDICE

REFINANTARI

FACTORING

CARDURI

DESPRE NOI

CONTACT

 

DESPRE NOI

Infiintata in prima parte a anului 2006, societatea de consultanta si afaceri CONFIDENT este unul dintre liderii de piata pe segmentul intermedierii creditelor retail, cu o puternica expansiune in vederea acoperirii nevoilor de finantare pe segmentul microintreprinderilor si al IMM – urilor.

Echipa CONFIDENT este formata din oameni cu o bogata experienta bancara, atat in domeniul persoanelor fizice, cat si in domeniul persoanelor juridice, iar activitatea nu presupune numai intermediere de credite, ci si o consultanta adecvata in domeniul juridic, al optimizarii costurilor, precum si in domeniul bancar, prin alegerea celei mai bune solutii de desfasurare a activitatii Dvs. bancare.

Societatea se adreseaza acelor persoane pentru care timpul reprezinta cea mai importanta resursa si care, de asemenea, nu au posibilitate sa “colinde” bancile in cautarea celei mai bune oferte de finantare. Mergand pe principul “Vino la noi sau venim noi la tine !  CONFIDENT este acel partener de care ai nevoie pentru ca planurile pe care le ai sa devina realitate, prin identificarea celei mai bune solutii de finantare, ca si prin consultanta pe care ti-o acordam pe tot parcursul colaborarii, inainte si dupa acordarea creditului.  

De asemenea, CONFIDENT se adreseaza acelui sector al microintreprinderilor si al IMM – urilor care doresc sa apeleze la un credit in vederea dezvoltarii afacerilor, dar timpul, cunostintele si posibilitatile nu permit alegerea celei mai bune oferte de pe piata. Noi ne constituim in “interfata” dintre societatile care doresc sa apeleze la credite si alte servicii bancare si bancile care ofera finantare.

Prin CONFIDENT poti stabili o intalnire cu un consultant si dupa orele de program, cand nu mai gasesti nici o banca deschisa si mai poti stabili o intalnire si in zilele de simbata, cand bancile, de asemenea, nu lucreaza.

DE ACUM, ITI POTI FACE PLANURI DE VIITOR, ESTI SIGUR CA VEI AVEA UN SPRIJIN !

 

Copyright  www.rapid-credit-confident.ro